Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
clubbing

Sezona je otvorena – klupska scena s mora se vratila u grad

zabava
Tomislav Miletić/PiXSELL
27.08.2012.
u 10:00

Krajem kolovoza i ljeta došao je i kraj dosadnom noćnom životu. Tvornica će u jesen ući 31. kolovoza, koncertom londonskog benda

Noćni život vratio se u grad. Sezonu je u petak otvorio i Pepermint, klub u Ilici gdje su sa svojim Discbol programom zamijenili dosadašnju ljetnu destinaciju na partijanerskoj plaži Zrće.

– Nikad vam neću oprostiti što preko ljeta niste radili. Ni ja, a bogami ni hrpa stranaca koja se morala po Tkalči smucati, a onda nakon ponoći tko zna gdje – ljutita je nečija primjedba na Facebook stranici Peperminta. No, razočarani je komentator u petak zasigurno, ako je bio tamo, sve oprostio, jer tulum je tamo i te kako počeo. Plesalo se na funk, vrući disco, funk, r’n’b, house... Ni novopostavljene klime nisu uspjele sniziti temperaturu u dupkom punom klubu. Slavili su se i rođendani, a ni stranaca nije manjkalo.

– Tu smo prvi put. Moj dečko radi ovdje pa smo posjetile grad. Željele smo iskusiti pravu zagrebačku atmosferu noćnog života, a svi su nam rekli da je taj klub najbolji. I opravdao je naša očekivanja – kaže 32-godišnja Suzana Kadleckova iz Češke.

Rođendan je proslavila u Pepermintu i studentica arhitekture Neva Horvat zapalivši plesni podij na drugom katu uz čagu s društvom. Ovog je vikenda svoja vrata otvorila i kultna Jabuka, gdje su se ljubitelji rock and rolla zagrijavali, između ostalog, i uz zvukove Red Hot Chilli Peppersa za njihov skori koncert.

Nešto dalje, na jezeru Jarun, klubovi su također, kao i cijelog ljeta, otvoreni. Prvog vikenda rujna Aquarius je najavio i otvaranje koncertne sezone, a prvi potvrđeni koncert najavljuju u listopadu, kada će ih posjetiti islandski elektronički bend Gus Gus. Iz Mansiona je potvrđeno gostovanje sestara Nervo 21. rujna, koje su se proslavile kao supotpisnice velikog Grammyjem nagrađenog hita u izvedbi Davida Guette “When love takes over”.

Nova sezona u Tvornici kulture dovodi mnoga poznata glazbena imena poput londonskog benda New Ivory, koji će ujedno i otvoriti sezonu 31. kolovoza, najavljuju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije