Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI NA PRUZI

Sesvete - Glavni kolodvor noćas jednim kolosijekom

vlak
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
12.08.2014.
u 10:30

Zbog radova na mostu "Sava – Zeleni most" vlakovi Zagreb – Ogulin i Moravice – Zagreb i danas će voziti pomoćnim prijevoznim putem Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara – Hrvatski Leskovac i obratno

Promet vlakova u međunarodnom, unutarnjem i gradsko-prigradskom prijevozu jutros je, javljaju iz Hrvatskih željeznica, uglavnom redovit. Iznimka je brzi vlak iz smjera Vinkovaca za Zagreb koji je, zbog kvara lokomotive, u dolasku kasnio oko sat vremena.

Od nedjelje za promet je otvorena sanirana dionice pruge između Slatine i Čačinaca te je promet "podravskom prugom" tako normaliziran. Zbog radova na mostu "Sava –  Zeleni most" vlakovi Zagreb –  Ogulin i Moravice –  Zagreb i danas će voziti pomoćnim prijevoznim putem Zagreb Glavni kolodvor –  Zagreb Klara – Hrvatski Leskovac i obratno.

Također, zbog radova, promet između kolodvora Sesvete i Zagreb Glavni kolodvor teći će jednim kolosijekom u noći od 22.30 do četiri sata te su stoga moguća određena kašnjenja, koja se očekuju i na relacijama Stari Mikanovci –  Strizivojna Vrpolje na pruzi Novska –  Tovarnik – državna granica, Drenovci –  Drenovci državna granica na pruzi Vinkovci  Drenovci – državna granica, Majur – Volinja na pruzi Sunja –  Volinja –  državna granica i Novi Marof – Budinšćina na pruzi Zaprešić-Čakovec, gdje umjesto vlakova voze autobusi.

>>Zbog pogreške HŽ-a lokomotiva zamalo udarila u obitelj u autu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije