Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atrakcija

Šestmetarski Profesor Baltazar 'spustio' se u grad s IRB-a

profesor baltazar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
15.01.2016.
u 23:33

Nakon što su maknute kućice i štandovi po završetku Adventa u Zagrebu, oslobodilo se mjesto za omiljeni crtani lik mnogih generacija

iako još nisu uklonjeni blagdanski ukrasi sa gradskih ulica, više nema kućica i štandova postavljenih zbog turistički privlačnog Adventa u Zagrebu. Upravo taj višak slobodnog prostora u središtu grada omogućio je spuštanje šestmetarskog Profesora Baltazara u grad s Instituta Ruđer Bošković.

Ondje je bio postavljen u dvorištu, a novi dom mu je ulica Frane Petrića. Odmah je privukao prolaznike koji su se rado fotografirali ispred njega, a u pozadini se se vidi i Prizemljeno sunce akademika Ivana Kožarića postavljenog u Bogovićevoj ulici.

>> Nisu bili kraljevi, a ne znamo ni koliko 
ih je bilo

Komentara 1

CA
Calimera
14:30 16.01.2016.

Profesor Baltazar za gradonacelnika! Sve ce ukloniti i srediti svojom carobnom kapljicom! Zivio Prof Baltazar!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije