Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVEN KRIVAC?

Šest sati nakon eksplozije mladić iz Prečkog se predao policiji

Zagreb: Eksplozija u Prečkom
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/8
03.05.2019.
u 23:34

U eksploziji su nastala oštećenja na svim stanovima i zajedničkim prostorijama na 8. i 9. katu zgrade, a oštećen je i dio 7. kata zajedno s oknom dizala. Narušena je statika zgrade od 7. do 9. kata.

Zbog postavljanja i aktiviranja eksplozivne naprave u stambenoj zgradi u Prečkom u petak ujutro oko 3 sata osumnjičen je Kristijan B., neslužbeno se doznaje u zagrebačkoj policiji.

Prema navodima medija, osumnjičeni mladić se sam predao policiji šest sati nakon eksplozije te se on zasad sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine. 

Zagrebačka policija je ranije u petak izvijestila kako je zbog eksplozije na obavijesni razgovor dovedena osoba za koju se pretpostavljalo da bi mogla imati veze sa spornoim događajem. Policija je tom prilikom priopćila kako nije riječ o uhićenju.

Uslijed eksplozije, koja se dogodila na najvišim katovima zgrade u Ulici Josipa Slavenskog 12 lakše je ozlijeđena 63-godišnja žena, koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

U eksploziji su nastala oštećenja na svim stanovima i zajedničkim prostorijama na 8. i 9. katu zgrade, a oštećen je i dio 7. kata zajedno s oknom dizala. Narušena je statika zgrade od 7. do 9. kata.   

Zagreb: Eksplozija u Prečkom Zagreb: Eksplozija u Prečkom
1/15
Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
00:18 04.05.2019.

U Americi,ovo što je učinio nosi najmanje 20 godina zatvora.

OB
ObrenM
07:27 04.05.2019.

Upropastiti psihicki i materijalno toliko obitelji-prijeki sud.

PE
peronja
07:37 04.05.2019.

koliko je dobio onaj iz Vodica za postavljanje eksplozivne naprave na Jelačić placu prije neku godinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije