Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferdo Livadić

Seniori tamburaškog orkestra briljirali na festivalu u Osijeku

orkestar lada
arhivska slika
25.05.2010.
u 13:42

Prvi put u povijesti tog festivala jedan je orkestar nagrađen s maksimalnih sto bodova. Dodatni je uspjeh za seniore to što su izvodili praizvedbu Siniše Leopolda “Triola na žici” koji je nagrađen kao skladatelj praizvedbe.

Zlatnim slovima upisano je ime Tamburaškog orkestra “Ferdo Livadić” na Međunarodnom festivalu Hrvatske tamburaške glazbe u Osijeku. Prvi put u povijesti tog festivala jedan je orkestar nagrađen s maksimalnih sto bodova!

 – Sto bodova osvojio je naš seniorski orkestar pod dirigiranjem Anamarije Šimičić, a pozlatili su se i juniori koji su prvi put sudjelovali na festivalu u Osijeku i pod vodstvom Petre Vojvodić dobili 95 bodova te osvojili zlatnu plaketu – rekla je Đurđica Pleše, voditeljica orkestra “Ferdo Livadić”.

 Dodatni je uspjeh za seniore to što su izvodili praizvedbu hrvatskog skladatelja Siniše Leopolda “Triola na žici” koji je nagrađen kao skladatelj praizvedbe.

 A svi koji žele uživo poslušati Tamburaški orkestar “Ferdo Livadić” imaju za to priliku 12. lipnja, kad se na Trgu kralja Tomislava organizira “Tamburaška noć” koja će trajati od oko 17 sati pa sve do ponoći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije