Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka šukeru

Kosor: Prioritet na Sveticama je bazen, a ne nogometni kamp

Darinko Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2014.
u 12:57

Predsjednik Gradske skupštine smatra da je vodstvo HNS-a trebalo gradske zastupnike upoznati s projektom i investicijama na Sveticama. – Predsjedništvo Skupštine sa zadovoljstvom će ih primiti i saslušati, ali to se dosad nije dogodilo – kaže Darinko Kosor

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor poručio je danas da Skupština još nije ništa raspravljala, a kamoli odlučila o gradnji nogometnog kampa na Sveticama. No, poručio je HNS-u da bi bilo dobro da Skupštini predstavi širi prijedlog suradnje i upozna zastupnike s cijelim projektom i potrebnim investicijama.

– Predsjedništvo Gradske skupštine predstavnike HNS-a sa zadovoljstvom će primiti i saslušati te s njihovim prijedlozima upoznati sve klubove zastupnika i zagrebačku javnost. No, to se do danas nije dogodilo – kaže Kosor i nastavlja da je "jedino što se dosad dogodilo to da je gradonačelnik Bandić 4. siječnja raspisao natječaj, i to prema ovlastima po kojima sportske terene može davati u zakup bez odobrenja Gradske skupštine".

Kosor uime Skupštine i Kluba zastupnika HSLS-a i HSS-a ističe kako je najmanje što se očekuje od prijedloga Nogometnog saveza koji dolazi pred zastupnike da "nisu potrebna nikakva sredstva iz proračuna Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga te da je potencijalni investitor spreman o svom trošku financirati sve sadržaje za atletiku".
– Prioriteti na Sveticama su završetak bazena Svetice, obnova atletske staze, izgradnja atletske dvorane i novih svlačionica, a tek treće objekti kao što je kamp HNS-a i slično, na lokaciji na kojoj je bio predviđen Rukometni dom.

Komentara 15

LI
Lisabon
14:06 14.01.2014.

HAHAHAHA,HNS ce sve platiti,a Darinko bi odlucivao sta je prioritet.Ovo je tragedija u razmisljanjima pojedinaca.Pa sta nije grdaska skupstina dovrsila bazen,napravila atletski stadion i rukometnu dvoranu?Nije jer nema prebite kune i nece to zavrsiti ni za 50 godina.I sad se nasao HNS da to plati (sa UEFOM)a Darinko bi odlucivao.Boze me sacuvaj.

Avatar voltron
voltron
14:25 14.01.2014.

Dajte prestanite sabotirati investiciju od 150 milijuna kn i budite zahvalni da je Šuker baš odabrao Zagreb gdje će uložiti UEFA lovu!

Avatar patkovic
patkovic
14:37 14.01.2014.

pa bio je neki dan Čačić iz HNS-a i dogovorio s Milanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije