Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO ĆE SE ODRŽATI

Sav sakupljen novac na 29. zagrebačkom maratonu ide za obnovu bolnice Jordanovac

29.03.2020.
u 13:53

U suradnji s udrugom INSPIRO, organizatori su prenamijenili karakter maratona

Iako su još u neizvjesnosti hoće li se ili neće održati, organizatori 29. Zagrebačkog maratona, koji je zakazan 11. listopada, optimistični su te ih cijela krizna situacija neće obeshrabriti. Usto su, u suradnji s udrugom INSPIRO, i prenamijenili njegov humanitarni karakter. Tako će se sva sakupljena sredstva usmjeriti na renoviranje Klinike za plućne bolesti Jordanovac. INSPIRO je, inače, osnovana na inicijativu osoba s transplantiranim plućima te joj je upravo Jordanovac matična bolnica.

"Obzirom da je ona jedna od dvije bolnice u Zagrebu koje su morale biti potpuno zatvorene zbog strašnih oštećenja, želja nam je pomoći u što bržem renoviranju i preko naše platforme pozvati sve trkače i ostale sugrađane da se uključe i doniraju prema svojim mogućnostima", stoji u priopćenju Zagreb maratona i udruge INSPIRO

Više informacija i detalja o doniraju te samoj utrci, mogu se pronaći na linku.

1/6

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije