Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U posjetu

Saudijski princ na cijeli dan zakupio tvrđavu Medvedgrad

Saudijski princ
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
06.08.2014.
u 17:15

- Zatvoreno je zbog službenog posjeta - kazala je ravnateljica Parka prirode Medvednica Snježana Malić Limari

Jedan od najbogatijih Saudijaca princ Alwaleed bin Talal bin Abdulaziz al-Saud koji je u ponedjeljak došao u Zagreb i za svoj boravak zakupio polovicu hotela Esplanade, danas je, kako doznajemo, večer trebao provesti na tvrđavi Medvedgrad koju je zakupio na cijeli dan.

- Zatvoreno je zbog službenog posjeta - kazala je ravnateljica Parka prirode Medvednica Snježana Malić Limari te dodala da je cijena zakupnine simbolična. Na Medvedgradu je pak još prije podnevnih sati započela priprema za večeru, a kako smo doznali, prinčev dolazak došao je u pitanje zbog lošeg vremena.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Saudijski milijarder u Zagreb je stigao u ponedjeljak službenim avionom koji je ostavio u Zračnoj luci Zagreb, a koliko će dugo ostati u Hrvatskoj, nije poznato.

Tijekom poslijepodneva, sjeo je na kavu na terasi hotela Esplanade, okružen svojim pratiteljima. Dobro raspoložen, mahnuo je, kad je krenuo dalje u razgledavanje Zagreba automobilom, okupljenim fotoreporterima i novinarima.

>>Saudijski princ, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, stigao u Zagreb

Komentara 44

CP
Cviet Prigorja
18:12 06.08.2014.

Imal bu odličan pogled na izraelsko veleposlanstvo na Remetama.

Avatar tajar
tajar
18:08 06.08.2014.

Je li u zakup tvrđave ulazi i Oltar Domovine? I nije mi jasno kako je ravnateljica Parka prirode Medvednica ovlaštena davati u zakup povjesne spomenike i je li cijena zakupa ranije utvrđena pa ju je ovaj kraljević vidio objavljenu negdje?

Avatar StudentZG
StudentZG
19:26 06.08.2014.

Još u ranom 20. stoljeću su skupljali devin izmet po pustinjama, a sad zakupljuju cijele hotele i parkove prirode samo za sebe. Baš kao naši tajkunčići što su prije devedesetih čuvali koze po kamenjarima pa odjednom postali vlasnici tvornica i direktori javnih poduzeća haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije