Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Saucha i Demo “zaratili” zbog dodjele stipendija

index
VL FOTO
17.01.2011.
u 16:54

M. Demu uzrujalo je što stipendiju nije dobila odlična studentica i samohrana majka čiji je otac branitelj

Tomislav Saucha, član povjerenstva za dodjelu studentskih stipendija, tvrdi da ga Miodrag Demo, voditelj Odjela za branitelje, pritišće jer jedna djevojka nije dobila stipendiju. Prijavio ga je i Borisu Špremu, predsjedniku Skupštine, te tražio da se o tome obavijesti gradonačelnik.

– Nazvao me, rekao da su kod njega branitelji i pitao zašto neka djevojka nije dobila stipendiju te da preispitamo listu stipendista jer bismo mogli imati posljedica – kazao je Saucha.

Dodaje da su u povjerenstvu bili zastupnici i sveučilišni profesori koje je odabrao gradonačelnik te da su sve odluke donijeli jednoglasno. Demo pak kaže da nije prijetio, nego da su mu branitelji rekli da su stipendije dobili neki ponavljači, a nije je dobila studentica koja je kći branitelja i samohrana majka.

– Morat će objasniti kako je to moguće! Ne može se davati onome tko ima, jer takvima ne treba. Moraju dobiti oni koji nemaju. Djevojka je odlična – kazao je Demo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije