Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA ZAGREBA I BEČA

Sastanak Milana Bandića s bečkim kolegom

Milan Bandić dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/3
01.12.2019.
u 22:43

Prema najavama, Bandić će se susresti i s predsjednikom parlamenta Grada i Pokrajine Beč Ernstom Wollerom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić službeno će se u ponedjeljak 2. prosinca 2019. godine sastati u Beču sa svojim bečkim kolegom Michaelom Ludwigom i razgovarati o  daljnjem unapređenju suradnje Zagreba i Beča, koja mnogim europskim metropolama može poslužiti kao primjer.

Prema najavama, Bandić će se susresti i s predsjednikom parlamenta Grada i Pokrajine Beč Ernstom Wollerom.

U poslijepodnevnim satima posjetit će Udrugu hrvatskih poduzetnika u Austriji, na čijem je čelu uspješni poduzetnik Niko Ilić, a obići će i njihov prvi hrvatski Božićni sajam, otvoren u Beču prošli četvrtak.

Ključne riječi

Komentara 10

2X
2Xgeneral
12:06 02.12.2019.

a potom će se uputiti u razgledavnje remetinca kako bi vidio jel se štogod promjenilo od njegovog boravka. kako se pripremaj uza božić i novo leto

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:23 02.12.2019.

He he, pozvao je bečki Šef zagrebačkog Šefa. Malo zapinje oko spalionice i tehnike za zagrebački Centar za gospodarenje otpadom. Fino se sve dogovorilo da bečka stara tehnologija, nepodobna za EU od kad je Beč postao Smart City, malo prošeće do brdovitog Balkana umjesto u staro željezo za siću, a ovdje neki bedasti purgeri neće više biti bečki konjušari, pa stalno nešto urlaju protiv. Al dobro i tam ima Adventa i kuhanca, pa bu i licemjerenja. Interesantno će biti vidjeti priopćenje i raspored posjeta, hehe.

DO
doktorica
12:24 02.12.2019.

"kolega"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije