Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAND PRIX CROATIA

Samobor okupirala 1702 karataša iz Azerbajdžana, Izraela, Hong Konga, Poljske...

karate
Nina Đurđević/PIXSELL
16.01.2015.
u 20:51

Natjecatelji iz 23 zemlje okupili su se na karate turniru pred prvenstvo Europe koje se održava u Švicarskoj – Zurich od 6. do 8. veljače

Rekordan broj karataša, ukupno 1702 natjecateljica i natjecatelja iz 206 klubova-nacionalnih selekcija 23 države, okupit će se sutra na 24. po redu tradicionalnom međunarodnom karate turniru GRAND PRIX CROATIA u Sportskoj dvorani Samobor.

Sudionici tako dolaze iz Azerbajđana, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Belgije, Češke, Danske, Njemačke, Hong Konga, Mađarske, Izraela, Italije, Kosova, Latvije, Makedonije, Crne Gore, Nizozemske, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Švedske. Turnir pod pokroviteljstvom Grada Samobora i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a u organizaciji Karate kluba Samobor, te u suorganizaciji Hrvatskog karate saveza, poseban je i po tome što na njemu sudjeluju i sportaši s posebnim potrebama koji će nastupiti u katama u nedjelju u podne.

Kadetima, juniorima i mlađim seniorima ovaj je turnir zadnja provjera pred prvenstvo Europe koje se održava u Švicarskoj – Zurich od 6. do 8. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije