Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 22. - 26. veljače

Sajam Nautike - najskuplje plovilo 200 tisuća kuna

nautika, brod
arhiva VL
20.02.2012.
u 11:58

Na sajmu izlaže 290 izlagača iz 27 država svijeta, na 12 tisuća četvornih metara površine uz nekoliko atrakcija, među kojima će biti škola ronjenja za sve posjetitelje te predstavljanje tradicijskih, drvenih hrvatskih brodova.

Najveća izložba plovila i nautičke opreme na domaćim prostorima - 21. Sajam Nautike, otvorit će svoja vrata svim posjetiteljima Zagrebačkog velesajma od srijede od nedjelje, ovaj puta u recesijskom izdanju, bez skupih i velikih plovila, ali uz nazočnost gotovo svih domaćih brodograditelja, poručili su organizatori ove manifestacije.
Domaće proizvodne napore brani i najskuplja ovogodišnja sajamska premijera – poznati brodograditelj Romano Pičuljan s Raba predstavit će 200 tisuća eura vrijedno plovilo iz vlastite brodogradnje. 
– Posebno je teško u nautičkoj industriji, no sajam Nautika uvijek je bio pozornica za premijerno predstavljanje onoga što nudi domaća proizvodnja, a očekujemo i zaustavljanje dosadašnjih negativnih trendova u poslovanju, ocijenio je Pičunjan na današnjoj najavnoj konferenciji za novinare koju su upriličili organizatori ovogodišnje Nautike.

Ovogodišnju prvu izlagačku priredbu Zagrebačkog velesajma novinarima je približio novi direktor ove Holdingove podružnice Milan Trbojević, izražavajući zadovoljstvo što se poslovnu godinu počinju upravo Nautikom.
– U četiri izložbena paviljona imat ćemo bogat sajamski sadržaj i program, najavio je prvi čovjek Velesajma.

Pretočeno u brojkama, na Sajmu izlaže 290 izlagača iz 27 država svijeta, na 12 tisuća četvornih metara površine uz nekoliko najavljenih atrakcija, među kojima će biti škola ronjenja za sve posjetitelje kao i predstavljanje tradicijskih, drvenih hrvatskih brodova. Ulaznice stoje 30 kuna za jednokratni posjet, a 90 kuna za stalni posjet ovom sajmu.

Komentara 1

IN
InfoMan
17:34 20.02.2012.

Svaka cast sajmu, najskuplji brodic je 200,000 Eur i to domaci. Sto cemo ici gledati, glisere i gumenjake? Sjetite se kako je bilo prije koju godinu kada su bile jahte od par milijona. Ne mislite li da je vrijeme da se malo zapitate da li to ima smisla? Sjetimo se Info sajma, pa i drugih sajmova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije