Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje na ravnicama

'Sa 101 godinom i dalje sam vesela'

Ivana Kostanjšek (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
22.07.2013.
u 09:17

Na proslavi je bilo živo i veselo, a za glazbeni dio pobrinuli su se prijatelji i korisnici jer su pjevali pjesme iz mladosti

Uz tortu, pjenušac i ugodni povjetarac u sjeni terase Ivana Kostanjšek jučer je proslavila 101. rođendan u Domu za starije i nemoćne Maksimir na Ravnicama. 

Na proslavi je bilo živo i veselo, a za glazbeni dio pobrinuli su se prijatelji i korisnici jer su pjevali pjesme iz mladosti, zagrebačke, zagorske i slovenske narodne budući da je Ivana rodom iz Slovenije. 

– Jako mi je lijepo, uživam jer sam s dragim ljudima, kaže Ivana koja je lani, prisjeća se, plesala s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

U Domu na Ravnicama je 20 godina. Po dolasku u dom bila je vrlo vitalna i vesela, a takva je i danas. Radila je u tvornici Elka kabeli, a u Zagrebu je provela cijeli život. Rodila je dva sina – Zlatko je došao na proslavu, a Miljenko se s bratom izmjenjuje u posjetima majci nekoliko puta godišnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije