Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaz besplatan

S pozornica festivala na najljepši zagrebački trg: Veliko plesno događanje večeras osvaja metropolu

RNB Confusion
RNB CONFUSION
16.12.2023.
u 11:19

Događanje je to koje slavi 20. rođendan, a samo u ovoj godini na njemu se rasplesalo više od 15 tisuća mladih

Poklonici RnB žanra večeras ne smiju propustiti pravu glazbenu i plesnu poslasticu jer na najljepši zagrebački trg, kako vole tepati Britancu, dolazi najdugovječniji klupski program koji na ovim prostorima bez pauze ide posljednja dva desetljeća.

Riječ je o RnB Confusionu na kojemu je samo u ovoj godini plesalo više od 15.000 mladih jer program je to koji je gostovao i na najvećim regionalnim festivalima poput Exit, Weekend Media, LMF-a i Sea Stara. Ideja je da se 20. rođendan zaokruži baš na Britancu, večars u 18 sati, kada će se svi posjetitelji moći prisjetiti najboljih ovogodišnjih plesnih trenutaka.

-Plesat ćemo u r&b i hip-hop ritmu uz DJ-ice Kiki B i Reu. Uz ponudu pića na tematskim barovima, posjetitelji će moći kušati BBQ delicije s raznih kućica- najavljuju organizatori. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Zadnje događanje na Britanskom trgu održao se davne 2012. koncertom TBF-a u sklopu novogodišnjeg dočeka. Čak 11 godina kasnije, RNB Confusionu je pripala čast da za vrijeme zagrebačkog Adventa organizira BRITANAC BLOCK PARTY. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a sve informacije pronađite na službenoj facebook stranici eventa.

>>VIDEO: Polarni san u tunelu Grič najbajkovitija je lokacija zagrebačkog Adventa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije