Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kb dubrava

S pitonom došla na pregled nakon prometne nesreće i otišla istu večer

04.10.2008.Split - Policija nakon anonimne prijave u veterinarsku stanicu Filipovic donijela pitona od metra kojeg je netko ostavio u kvartu Mertojak.Pitona je nasao slucajni prolaznik koji je isao prosetati psa. Photo:Tino Juric/Vecernji list
08.07.2014.
u 09:10

Sanacijski upravitelj kaže da je riječ o djelatnici bolnice koja je već dulje vrijeme na bolovanju i njen dolazak nije bio služben

Neobična vijest uznemirila je jučer pacijente Kliničke bolnice Dubrava. Naime, saznali su kako su od prošlog četvrtka bolnički prostor navodno dijelili s pitonom. Zmiju koja u prirodi može narasti između sedamdeset centimetara i deset metara u bolnicu je u večeri s četvrtka na petak donijela djelatnica KB Dubrava K. V. kojoj je piton kućni ljubimac.

– Djelatnica o kojoj je riječ već je neko vrijeme na bolovanju. Njen dolazak u bolnicu nije bio služben, što nije čudno jer zaposlenici redovito dolaze izvan radnog vremena obaviti nešto. Razlog njena dolaska ne znam. Sve je bilo prijavljeno sigurnosnoj službi, a djelatnica je sa zmijom otišla istu večer – rekao je dr. sc. Marko Banić, sanacijski upravitelj KB-a Dubrava.

Da ovo nije bio samo posjet kolegama, govori i činjenica da je u cijelu priču bila uključena i prometna policija. Kako neslužbeno doznajemo, vlasnica zmije te je večeri prije dolaska u bolnicu sudjelovala u prometnoj nesreći. Iz bolnice nam nisu mogli reći je li to razlog njena dolaska sa zmijom. Najvažnija informacija jest ipak da zmija nije u bolnici i pacijenti mogu biti sigurni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije