Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje

Djelatnica KB Dubrava na pregled došla s pitonom

KB Dubrava
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
07.07.2014.
u 18:03

Djelatnica K. V. navodno je došla u bolnicu jer je imala nesreću

Neobična vijest uznemirila je pacijente Kliničke bolnice Dubrava. Naime, saznali su kako su od prošlog četvrtka bolnički prostor navodno dijelili s pitonom. Zmiju koja u prirodi može narasti između sedamdeset centimetara i deset metara u bolnicu je u večeri s četvrtka na petak donijela djelatnica KB Dubrava K. V. kojoj je piton kućni ljubimac.

– Djelatnica o kojoj je riječ već je neko vrijeme na bolovanju. Njezin dolazak u bolnicu nije bio služben, što nije čudno jer zaposlenici redovito dolaze izvan radnog vremena obaviti nešto. Razlog njezina dolaska ne znam. Sve je bilo prijavljeno sigurnosnoj službi, a djelatnica je sa zmijom otišla istu večer – rekao je dr. sc. Marko Banić, sanacijski upravitelj KB-a Dubrava.

Da ovo nije bio samo posjet kolegama, govori i činjenica da je u cijelu priču bila uključena i prometna policija. Kako neslužbeno doznajemo, vlasnica zmije te je večeri prije dolaska u bolnicu sudjelovala u prometnoj nesreći. Iz bolnice nam nisu mogli reći je li to razlog njezina dolaska sa zmijom. Najvažnija informacija jest ipak da zmija nije u bolnici i pacijenti mogu biti sigurni.

>> Odrubili glavu zmiji dugoj 7,6 metara da ne bi progutala dijete!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar liquidsky
liquidsky
08:19 08.07.2014.

Stavrno, imamo medije za rit obrisati. Svaki tvrdi drukčije, u nekima je med. sestra donijela pitona, u nekima doktorica, u nekima je zmija zbrisala iz kutije, u nekima nije ni izašla iz nje, a u nekima piton još gmiže operacijskim dvoranama. U nekima je "djelatnica" na bolovanju, u nekima je "bivša" i bla bla bla bla bla... Kakva nam je vlast (mislim na sve redom), takvi su nam mediji, a i većina građana. Površno i bez sadržaja.

Avatar Django
Django
22:16 07.07.2014.

Tko nas sve liječi to nije za vjerovati. Otkud joj uopće ideja da u bolnicu dolazi sa zmijurinom. U svakoj normalnoj bolnici bi dotična dobila pedalu isti čas kad se pojavila na vratima ustanove sa "kućnim ljubimcem"! Ne zato štoo je u pitanju zmija, nego zato što u bolnici nije mjesto ni psima ni mačkama, pa tako ni zmijama.

TV
tvrdapixa
18:55 07.07.2014.

Čemu tolka frka? Pa zmija je korisna za medicinu, čak je i sastani dio medicinskog simbola. Jadnica došla u posjetu domu svome, a svi graknuše na nju, spasiteljicu tolikih života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije