Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

S balkona stana pucali ilegalnim vatrenim oružjem

Pištolj policija
ilustracija
08.01.2014.
u 13:13

Dvojac je u utorak popodne s balkona ispalio više hitaca u zrak, ozlijeđenih nije bilo, javlja policija

Tijekom utorka u Velikoj je Gorici u Ulici Kralja Zvonimira bilo paljbe iz automatskog oružja, pišu Kronike Velike Gorice. Incident se dogodio oko 16 sati, a ozlijeđenih nije bilo, navodi policija.

- S balkona stana su 29-godišnjak i 36-godišnjak u zrak ispalili više hitaca iz automatskog oružja, rekli su u zagrebačkoj policiji, koja je otkrila da su "pucači" oružje držali ilegalno. Nad njima je u policiji provedeno kriminalističko istraživanje. Inače, to je drugi slučaj u tri dana da je na području Velike Gorice korišteno ilegalno oružje.

Još u subotu 4. siječnja oko 23.30 u Ulici Stjepana Fabijančića 59-godišnjak je pucnjevima iz ilegalnog pištolja, nakon verbalnog sukoba, teško ozlijedio 60-godišnju suprugu i 29-godišnjega sina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije