Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cigla na jarunu

Ruše Macao – sudbinu kluba na Jarunu zapečatili bageri

macao (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/8
04.07.2013.
u 11:27

Kao što smo već pisali, netko je anonimno prijavio kako su investitori, odnosno zakupci prostora Vasilije i Vlado Moguša u zaštićenom području jezera gradili mimo odluke. Problem je što su umjesto drveta koristili ciglu.

Jarunski klub Macao jutros od devet sati počeli su rušiti bageri, no zakupci objekta preduhitrili su bagere Ministarstva graditeljstva koje je za danas najavilo rušenje bespravne gradnje i sami odlučili sravniti sa zemljom ciglenu građevinu koju su gradili bez dozvole. 

Kao što smo već pisali, netko je anonimno prijavio kako su investitori, odnosno zakupci prostora Vasilije i Vlado Moguša u zaštićenom području jezera gradili mimo odluke.  Problem je, osim što su prekoračili zadane gabarite, i u tome  što su umjesto drveta koristili ciglu. 

Klub se obnavljao nakon požara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije