Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć stradalima

Ronioci iz Zagreba dobrovoljno otišli pomagati u Slavoniju, danas im stiže i pojačanje

jarun ronioci akcija (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/4
23.05.2014.
u 11:45

Pomoć su otišli pružati dobrovoljci čija je glavna specijalizacija spašavanje u rijekama, a logističku pomoć pruža im Ured za upravljanje u hitnim situacijama

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama obavijestili su da su sinoć u Slavoniju otišli zagrebački dobrovoljci čija je specijalizacija spašavanje u rijekama. Pomoć stradalima otišli su pružiti dobrovoljci ronioci iz društva Nemo Adria, Dugave i Geronimo, pripadnici Specijalističke postrojbe civilne zaštite Grada Zagreba za spašavanje na vodi i iz vode.

– Smješteni su u Komletincima i na raspolaganju su Državnom stožeru zaštite i spašavanja, a danas za Slavoniju kreće još jedan tim ronioca – kazali su iz Ureda koji vodi pročelnik Pavle Kalinić. Logistiku za timove za spašavanje na vodi osigurava Ured za upravljanje u hitnim situacijama, a cjepivo je osigurao zagrebački Zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama Državnoj je upravi za zaštitu i spašavanje ponudio pomoć čim su krenuli visoki vodostaji u Slavoniji, kazali su iz Ureda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije