Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižno priznanje

Rodilište u Vinogradskoj primilo priznanje 'Rodilište-prijatelj djece'

rodilište KBC sestre milosrdnice (1)
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
29.07.2013.
u 13:41

Od ukupno 31 rodilišta u Hrvatskoj rodilište u Vinogradskoj je 28. u nizu koje je zaslužilo titulu "Rodilište-prijatelj djece".

Uoči Međunarodnog tjedna dojenja, rodilište KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu, poznato kao "Vinogradska", od danas je ponosni vlasnik prestižnog priznanja "prijatelj djece".

Ministar zdravlja Rajko Ostojić i predstavnici UNICEF-ova ureda uručili su u knjižnici priznanje osoblju rodilišta na čelu s ravnateljicom bolnice prof.dr.sc. Vesnom Šerić i predstojnikom Klinike za ženske bolesti i porodništvo prof.dr.sc. Krunoslavom Kunom.

Od ukupno 31 rodilišta u Hrvatskoj rodilište u Vinogradskoj je 28. u nizu koje je zaslužilo titulu "Rodilište-prijatelj djece".

>>Rodilište u Požegi dobilo UNICEF-ov status prijatelja djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije