Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeno dvoje ljudi

Maskirani muškarci sukobili se u predvorju NSK, palili baklje i uništili lokal

Zagreb: Vandali u Paromlinskoj ulici demolirali lokal Dalmatinka kraj NSK
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
24.10.2018.
u 21:11

Nekoliko studenata smatra kako je riječ o navijačkom obračunu te kažu da su napadači u jednom trenutku uzvikivali ‘tovari, tovari’

Veća grupa od 15-tak zamaskiranih muškaraca sukobila se u predvorju NSB-a s još neutvrđenim brojem ljudi, a u njihovom pohodu stradao je i obližnji kafić Dalmatinka, piše Srednja.hr. Ozlijeđeno je dvoje ljudi, a na mjesto događaja izašla je policija.

Kako navode 24 sata, policija je potvrdila da je u 18.15 sati dobila dojavu o remećenju javnog reda i mira ispred knjižnice. po dolasku policije muškarci su se razbježali prema Paromlinskoj ulici gdje su uletjeli u kafić. Tamo su nastavili tučnjavu i uništili lokal.

Ozlijeđeno je dvoje ljudi, a treća osoba koja se prvotno navodila kao ozlijeđena odbila je liječničku pomoć. Policija traga za ostalim počiniteljima koji su pobjegli. Zaposlenici knjižnice tvrde da nije riječ o njihovim korisnicima te da je zapravo NSK poslužio kao mjesto zaštite u bijegu od napadača. 

Zagreb: Vandali u Paromlinskoj ulici demolirali lokal Dalmatinka kraj NSK
1/7

Nekoliko studenata s kojima su razgovarali iz portala Srednja.hr smatra kako je riječ o navijačkom obračunu te kažu da su napadači u jednom trenutku uzvikivali ‘tovari, tovari’.

– Prema kafiću se zaletjelo njih nekoliko u fantomkama i napali su nekog lika, unutra u samom kafiću su upalili baklje, ozlijedili su ženu iz kafića koja tamo radi i po nju je došla hitna - rekla je jedna mještanka koja je vidjela napad na kafić i također smatra da su napadači bili pripadnici navijačke skupine.

- U šoku sam. Ne poznajem te dečke i nikad nisu došli u naš kafić. Do sada nikad nismo imali problema. Istina je da je vlasnica kafića ozlijeđena ali to je sve što mogu dodati - rekao je jedan od vlasnika kafića za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
21:56 24.10.2018.

Ovo je nedopustivo!!!! Zbog ovakvih stvari trebaju letjeti glave u MUP-a. Najprije smjeniti ministra,zatim nacelnika zagrebacke policijske uprave,a potom sefa SOA-a. Sigurnosno stanje u RH je iz dana u dan sve gore. Ovi danas s fantomkama tuku ljude u sredd Zagreba,budala jucer puca u Petrinji iz kalasnjikova,onomad se cigani obracunavaju - pitam se do kada? Sto se treba dogoditi pa da hrvatska policija zestoko i odlucno reagira? U pravnoj drzavi ovi izgrednici bi jos veceras bili u pritvoru,uz dobreee batine! Ako nas niste u stanju zasititi daj te nam dozvole za nosenje oruzja,pa cemo se sami brinuti za sebe.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:19 25.10.2018.

Dokle ce ovo ici sa "navijacima"? Mediji su ih podrzavali u nasilju i sluzili im kao njihov glasnogovornici i odvjetnici. Sada im izgleda nitko nemoze i nece nista. Do kada cemo ovo gledati da Torcida BBB ostali drogirani ulicari teroriziraju gradjanstvo. Znam u Splitu i okolici mnogo domacih koji su duboko zamrzili Hajduk i Torcidu ali ne usudjuju nista javno reci da ih rulja nebi presrela na ulici ili napala u kuci. Tome se mora stati na kraj!

MA
magnum2013
08:13 25.10.2018.

Vrlo je zanimljivo čitati pojedine komentare. Odjednom se zgražaju zbog ponašanja pojedinaca a zaboravljaju gdje su počeci svega ovoga. Nitko od likova na vlasti ništa nije učinio da se išta promjeni. Nikoga nije briga što smo zbog nogometa podjelili Lijepuu našu na sjever i jug, u vrlo negativnom smislu. Zgražamo se sada kad je nekoliko budala iskoristilo svoj neodgoj da bi posllali ružnu sliku iz naše metropole. Jeste li se zgrozili kada ste slušali na Maksimiru: Ubij ubij purgere? Jeste li se zgrozili kada ste slušali: Ubij ubij tovare? Ovo je samo nastavak podjele jer ih nitko nije spriječio u nićemu. Ružne slike sa stadiona preselili su polako u kafiće. Mislite li da će i ovdje netko odgovarati? Neće. Bacamo ljudima baklje u auto jer su se drznuli biti u nekom gradu gdje nisu ZG tablice dobrodošle? Sve to ide dalje. Pogledajte odakle dolaze ljudi koji bi trebali svè ovo spriječiti. Reče neki dan u tramvaju čovjek: Sto je valjalo večinom je u Irskoj, a nama ostalo ovo. Zgrozite se zato nad istinom a pustite na miru komunjare, srbe ili sve razloge koji nemaju smisla. Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije