Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Regionalni sajam mode oduševio Zagrepčane i njihove goste

U četiri dana trajanja sajma, Zagrepčani, Zagrepčanke, ali i njihovi gosti, osim u jedinstvenoj modnoj ponudi po promotivnim cijenama, uživali su u pravom modnom festivalu.
20. svibnja 2013. u 12:37 253 prikaza
Perwoll ZONA 45 (1)
Foto: Mateja Vrčković, Jure Perišić
Pogledajte galeriju 1/13

Četvrti po redu sajam mode Perwoll ZONA 45 koji se od 16. do 19. svibnja održao u samom centru hrvatske metropole, oduševio je modne zaljubljenike, ali i brojne znatiželjnike koji su imali priliku uživati u nesvakidašnjoj modnoj ponudi nadohvat ruke. Sajam je u četiri dana posjetilo više desetaka tisuća gostiju, a u sklopu najvećeg regionalnog modnog projekta, ove godine predstavio se i rekordan broj izlagača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, njih čak 150. Sjajan odaziv, izvrsna atmosfera i brojni pozitivni komentari još su jednom potvrdili da Zagreb živi modu.

U četiri dana trajanja sajma, Zagrepčani, Zagrepčanke, ali i njihovi gosti, osim u jedinstvenoj modnoj ponudi po promotivnim cijenama, uživali su u pravom modnom festivalu. U sklopu kreativnih radionica, imali su priliku i sami se okušati u izradi originalnih modnih proizvoda, sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, uživati u druženju s poznatim modnim dizajnerima, priključiti se humanitarnim akcijama, ali i uživati u večernjem glazbenom programu u predivnom okruženju jednog od najljepših zagrebačkih parkova, na Trgu kralja Tomislava. Posebnu pozornost i ove godine privukao je natječaj LIFT by Perwoll u sklopu kojeg su odabrani i najtalentiraniji mladi dizajneri u regiji – Marija Kulušić i Silvio Ivkić. Mlade dizajnerske nade svoje autorske kolekcije zajedno s ostalim finalistima prikazali su u neobičnom modnom okruženju, na popularnom Cvjetnom trgu te oduševili posjetitelje zagrebačke subotnje špice.

Sajam mode nisu propustila ni brojna poznata lica poput Marijane Batinić, Nevene Rendeli, Antonije Stupar Jurkin, Tihane Harapin Zalepugin, Borisa Banovića, Mare Milin, Ane Maras, Nevena Ciganovića, Ecije Ivušić, Anite Dujić, Ivane Delač i drugih.

VIP izdvaja za Vas