Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni vozni red

Reducirali 42 od 94 vlaka, ali dodali deset novih ljetnih prigradskih linija

vlak
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
13.07.2015.
u 11:00

Linije koje su "pojačane" su one zbog kojih su se prošlog ljeta bunili putnici jer nisu imali prijevoz do posla

U ljetnom voznom redu gradsko-prigradskog prijevoza Grada Zagreba, koji je na snazi od 4. srpnja do 23. kolovoza, od 94 vlaka koji voze izvan sezone reducirana su njih 42, poručili su iz HŽ Putničkog prijevoza. Ti vlakovi, objasnila je Ivana Čubelić iz ureda uprave, otkazani su na dijelu ili pak na čitavoj relaciji.

– Primjerice, prometuju od Dugog Sela do Glavnog kolodvora Zagreb, ali ne nastavljaju prema Savskom Marofu – objasnila je Čubelić te dodala kako je ovog ljeta, za razliku od prošlog kad su se, podsjetimo, putnici bunili zbog ljetne redukcije jer su se ukinuli vlakovi kojima su putovali na posao, uvedeno deset dodatnih ljetnih linija.

Od početka srpnja, tako, uvedeni su vlakovi Harmica – Dugo Selo u 16.05 sati, Savski Marof – Dugo Selo u 5.17, Dugo Selo – Zagreb GK u 6.36, Dugo Selo – Harmica u 7.47, Harmica – Zagreb GK u 9.13, Zagreb GK – Harmica u 14.45, Harmica – Dugo Selo u 15.37, Dugo Selo – Savski Marof u 17.32, Zagreb GK – Harmica u 20.59 i Harmica – Zagreb GK u 21.41 sat.

Komentara 1

VR
vrticjarun
15:22 13.07.2015.

Hoće li biti uskoro i članak o djeci vrtića Jarun, Bartilić i nenormalnim uvjetima u kojima obitavaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije