Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KILOMETARSKA KOLONA

Red do Jurišićeve ulice: Zagrepčani pohrlili u ribarnicu na Dolcu

Otvorena je ribarnica na Dolcu, red se proteže do Trga bana Jelačića
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/40
10.04.2020.
u 11:37

Na svim tržnicama, pa tako i Dolcu, postavljeni su i punktovi za dezinfekciju ruku djelatnika, zakupaca i kupaca

Jutros "ranom zorom" mnogi Zagrepčani pohitali su prema Dolcu i onda shvatili da nisu jedini.

Prije osam sati red za ribarnicu sezao su do Manduševca, a čekalo se, kako je opisao gradonačelnik Milan Bandić, kao u procesiji. I prvi čovjek grada obišao je Dolac i ušao u ribarnicu, gdje su ribari odijeljeni od kupaca pleksiglasom.

- Prodaje se na osam pulteva, a ima ribe za sve dubine džepova. Bilo bi bolje da smo odluku Nacionalnog stožera o otvaranju dobili i početkom tjedna i da je radno vrijeme od 7, a ne od 8 sati kako bi gužve bile manje, no zdravlje je na prvom mjestu - kazao je Bandić i dodao da će, ako će imati vremena, kupiti srdele jer mu je to "najdraža riba".

Na svim tržnicama, pa tako i Dolcu, postavljeni su i punktovi za dezinfekciju ruku djelatnika, zakupaca i kupaca, a osigurano je i nošenje zaštitnih maski za lice djelatnika i zakupaca. Postavljene upute na svim ulazima i vidljivim mjestima te osigurani uvjeti za strogo pridržavanje mjera udaljenosti između osoba.

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:47 10.04.2020.

I sad će za nagli skok oboljelih i mrtvih biti kriva neka budala iz Donjeg Šmrkovca koja je prekršila samoizolaciju na 2 sata i otišla baciti gnojčinu na polje? Naravno, postavljanje mobilnih ribarnica po cijelom gradu je bio prezahtjevni posao za naše vrle organizatore.

MK
mksdk
10:03 10.04.2020.

Ako se želi pokazati reallna slika gužve u redovima, onda se pokaže slika iz kuta okomitog na red. Ako se želi raditi senzacionalistička priča, onda se pokaže slika iz smjera samog reda (gdje se ne vidi razmak između ljudi). VL se odlučio za ovu drugu opciju. Not good.

SA
sargu123
09:59 10.04.2020.

Zašto su Bandića pustili u ribarnicu? Sigurno je išao preko reda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije