Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ready.Steady.Action doveo bicikliste i longboardere iz Europe

Ready.Steady.Action (1)
Foto: Ready.Steady.Action PR
1/9
PR
Autor
PR članak
15.06.2013.
u 21:07

Pod okriljem Sony Ready.Steady.Action adrenalinsko-tehnološkog spektakla, zagrebačko Sljeme ove je subote postalo poprište adrenalina, pozitivnih vibracija i dobre zabave u prirodi

Vrh Zagreba u subotu je postao centar adrenalinskog sporta i vrhunske tehnologije objedinjenih u uzbudljivi Ready.Steady.Action event. Ovaj jedinstveni show okupio je natjecatelje iz cijelog svijeta i tijekom dvije uzbudljive utrke impresionirao sve koji su posjetili zagrebačko Sljeme, potičući ih da kroz aktivno odmaranje u prirodi oslobode avanturistički duh u sebi. 

Spektakl na Sljemenu već je na samom početku započeo visokom dozom adrenalina i atrakcije nakon što su Robert Pečnik i Edo Sjenica izveli tzv. wing suit jump, sletivši na vrh Sljemena nakon skoka iz aviona. Sonyjev Ready.Steady.Action događaj objednio je dva uzbudljiva natjecanja – \'\'Sony Whip Kings“, na kojem su posjetitelji mogli posvjedočiti posebno pripremljenom whip parku, a koji je za natjecatelje značio atraktivnu platformu za prezentaciju brojnih vještina, skokova i ludih akrobacija. 

Drugo natjecanje, Sony Sljeme Longboard utrka, omogućilo je natjecateljima da na svojim longboard daskama prokližu niz prekrasne sljemenske staze, osjete adrenalin spuštanja s vrha Zagreba te oduševe okupljeno mnoštvo. Ekstremni sportovi su već dugo veoma popularni u svijetu, a da i Hrvatska privlači i okuplja sve više avanturista, entuzijasta i zaljubljenika u adrenalinske izazove dokazuju i brojni natjecatelji od kojih su mnogi doputovali čak iz Londona, Milana, Praga, Ljubljane te brojnih drugih europskih gradova. Najspretniji među njima na kraju su Sljeme napustili s vrijednim nagradama u rukama.

- Ideja iza organizacije ovakvog događanja bila je iskoristiti potencijale spajanja adrenalina, ekstremnih sportova, atraktivnih lokacija i visoke Sonyjeve tehnologije, odnosno uređaja koji mogu upotpuniti i zaokružiti ovako fantastična iskustva, kao i promocija outdoor aktivnosti koje su često nepravedno zapostavljene. Ovo je događaj koji ne završava danas već će se iskustva koja su natjecatelji zabilježili na našim Sony Action Cam uređajima nastaviti dijeliti viralno i putem društvenih mreža. Vjerujemo kako su prisutni prepoznali posebnost ovakvog projekta i nadamo se ponoviti ga i u idućim godinama. Tehnologija danas prati gotovo sve sfere života pa je očekivano da sve više počne pratiti osobne hobije te ovako atraktivne i ekstremne sportove - izjavio je Dario Dolenec, direktor prodaje Sonyja za Hrvatsku, koji je posjetiteljima prezentirao Sony tim stvoren za snimanje i dijeljenje adrenalinskih i avanturističkih pothvata, a koji je sastavljen od laganog Sony Action Cam kamkordera te povezanog s Sony Xperia tabletom i pametnim telefonom, NEX fotoaparatom te VAIO prijenosnim računalom. 

Nikola Klacinski, jedan od najpoznatijih downhill vozača i poklonika ekstremnih sportova , izjavio je: \'\'Zahvalni smo organizatoru na ideji i prilici da svoju ljubav prema adrenalinu iskažemo na ovako atraktivnoj lokaciji. Smatram da je današnji dan ponudio zaista idelanu kombinaciju adrenalina i prateće tehnologije koja naša vlastita iskustva prenosi, obogaćuje i čini dugovječnim. Danas su to bili biciklisti i longboarderi, sutra to može biti neka druga zajednica koju vežu hobiji, slične strasti i načini kojima uživaju u životu, stoga bi svakako željeli da ovakve inicijative postanu učestalije.“ 

Pod okriljem Sony Ready.Steady.Action adrenalinsko-tehnološkog spektakla, zagrebačko Sljeme ove je subote postalo poprište adrenalina, pozitivnih vibracija i dobre zabave u prirodi te predstavlja još jedan značajan korak u prepoznavanju i iskorištavanju ogromnih potencijala grada Zagreba i Sljemena kao novog i drukčijeg sportsko-rekreativnog centra za sve one koji njeguju proaktivan, zdrav i uzbudljiv stil života.

>>Adrenalinski vikend na Sljemenu: Sonyjev Ready.Steady.Action

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?