Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKO taxi

„Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“

EKO taxi (1)
Foto: EKO taxi
1/3
12.06.2013.
u 13:13

EKO taxi je prvi i jedini ekološki autotaksi prijevoznik u Hrvatskoj, koji u svom voznom parku posjeduje hibridna vozila Toyota Prius

I ove godine, pod pokroviteljstvom Gradonačelnika grada Zagreba i u organizaciji Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba, održao se,četvrti po redu Zagrebački energetski tjedan. Razdoblje od 13. do 18. svibnja obilježeno je nizom događanja u svrhu povezivanja Zagrebačkog energetskog tjedna i Energetskog tjedna u Bruxellesu dok će se završna energetska izložba održati u subotu 15. lipnja 2013. na Trgu bana Jelačića od 08:00 do 20:00 sati.

U cijeloj ovoj manifestaciji prepoznao se i EKO taxi koji od samog osnutka njeguje imidž ljubitelja ekologije i prirode te se pridružuje poruci manifestacije „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“ . EKO taxi je prvi i jedini ekološki autotaksi prijevoznik u Hrvatskoj, koji u svom voznom parku posjeduje hibridna vozila Toyota Prius te na taj način doprinosi smanjenju CO2 plinova čak do 50% u odnosu na ostala vozila.

Kao takav, prepoznat je kao kompanija koja iskazuje visoku ekološku svijest te su mu dodijeljene brojne nagrade i priznanja: nagrada za razvoj zelenog gospodarstva Greenovation u kategoriji „Najbolja zelena usluga“, 2011. godine žiri Hrvatskog novinarskog društva dodjeljuje mu nagradu za doprinos u očuvanju okoliša grada Zagreba te 2012. godine osvaja prestižnu nagradu kao brand koji iskazuje visoku ekološku svijest i skrb za okoliš „Green Superbrands 2012“.

Sudjelovanjem u završnoj izložbi na Trgu bana Jelačića, EKO taxi će izložiti svoje hibridno vozilo te ste svi pozvani pogledati ga, porazgovarati s hostesama i naučiti nešto novo. Pojedinim korisnicima, Eko taxi će darovati i prigodne poklone. Dovoljno je da hostesama predate svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) napisane na poleđini računa za vožnju, kojeg ste dobili u vozilu Eko taxija. Nadamo se da će sretni račun biti upravo Vaš!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije