Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka se nastavlja

Rat taksista: s više od 80 vozila blokirali promet kod kolodvora

taksi
PIXSELL
09.07.2011.
u 18:59

Rat zagrebačkih taksi prijevoznika se nastavlja. Policija je podnijela prekršajnu prijavu

Rat zagrebačkih taksi prijevoznika nastavlja se, a čini se da im je mjesto redovitih okršaja postao Autobusni kolodvor. U petak je policija, kada se pojavila ispred kolodvora na dojavu anonimnog građanina, zatekla kaotičan prizor. Prema njihovoj procjeni, oko 80 do 100 taksija Radio Taksi Zagreba i Cammea parkiralo se nasred ceste, a njihovi su vozači revno častili jedni druge uvredama i psovkama. Zbog njihova je okršaja desetak minuta trajao zastoj na okolnim prometnicama u blizini kolodvora sve dok policajci taksiste nisu doveli u red i spriječili moguće daljnje okršaje.

Policija je podnijela prekršajnu prijavu za kršenje javnog reda i mira protiv vozača Radio Taksija Mark P. (35), poznatog po incidentu otprije dva tjedna na istom mjestu, kada je, prema tvrdnjama iz Taksi Cammea, rekao konkurentskom kolegi: “Neće biti mira dok ne počnu padati mrtve glave”, a zatim ga je udario glavom u glavu te mu razbio nos i lakše ga ozlijedio.

Inače je evidentiran u policijskim dosjeima po prijetnjama, nasilničkom ponašanju i imovinskim nedjelima.

Ključne riječi

Komentara 62

DU
Deleted user
12:08 10.07.2011.

@smjeskoh ...a kojem ti to kvartu i gradu pričaš? Ja sam ponosan da sam rođen u Zagrebu i cijeli život tu živim. Ako si iz Zagreba nemoj se sramiti toga... JA ću te branit...

MO
moveax
19:10 09.07.2011.

Dobro jel moze policija ovo dovesti u red? Neka se zabrani rad Radio taxiu do danjeg, jer ocito nisu sposobni raditi u konkurentnome okruzenju.

HA
harley63
21:53 09.07.2011.

ma,potrebno je oduzeti koncesiju i vozacku dozvolu na godinu dana..pa bi odmah bio mir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije