Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka moda

Rasprodaja skupe odjeće privukla brojne na Kaptol

Nicolas Concept store
Jurica Galoić/PIXSELL
07.11.2011.
u 08:39

Klijentela koja si to može priuštiti uživala je u višestruko sniženim brendiranim komadima odjeće i obuće.

Nicolas Concept store, jedna od najdugovječnijih zagrebačkih trgovina u kojoj se prodaju skupocjeni komadi svjetski poznatih dizajnerskih imena poput Diora, Diane Von Furstenberg i Lanvina, proteklog je vikenda za svoju klijentelu pripremio modnu poslasticu. Vikend-rasprodaja u luksuznoj trgovini Kaptol Centra u njezine je odaje privukla niz dama, ali i muškaraca, koji su si po sniženim cijenama priuštili i po nekoliko komada odjeće s potpisom. Cijene su bile šarolike, primjerice, čizmice Yves Saint Laurent mogle su se kupiti za 2148 kuna, dok im je prvotna cijena sezala do gotovo 8000 kuna. 
– Riječ je o kolekcijama od prije nekoliko sezona, a najzanimljiviji komadi našli su svoje nove vlasnike već u petak kada je doista bila gužva. Osim već poznatih kupaca, naravno, pojavila su se i neka nova lica – ispričala je vlasnica Tajana Lisičar te otkrila da je vikend-rasprodaja zapravo samo uvod u novitete. Haljine, košulje i odijela po sniženim cijenama tijekom vikenda našle su svoje kupce. Za mnoge su one i dalje bile visoke, ali je Diorova haljina kojoj je cijena 1800 kuna donedavno stajala više od 8000 kuna. Među istaknutijim je i popularna haljina Herve Leger, čija je nova cijena 3444 kune, ili čizmice Botega Venetta za 1164 kune.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije