Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor uz glazbu

Raspjevani građani nisu puštali s pozornice Terezu Kesoviju

13.07.2014., Zagreb - U sklopu programa Ljeto u Maksimiru koncert je odrzala Tereza Kesovija na radost starije populacije. Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL
14.07.2014.
u 09:18

Tražili su da otpjeva popularnog Nonu, slušale su ju sve generacije, a bis je tražio i gradonačelnik

Gotovo da nije bilo osobe koja nije tapkala nogama ili pjevala uz stihove pjesama Tereze Kesovije, koja je jučer održala koncert u sklopu Ljeta u Maksimiru.

Klupe postavljene ispred pozornice odmah na ulazu u Park Maksimir bile su pune, a gospođe u godinama, majke s djecom, biciklisti koji su zastali, nisu odustali dok nisu Kesoviju nagovorili da otpjeva popularnog "Nonu".

Publika se raznježila i na pjesmu "Molim te ostani".

- Srećom, tu pjesmu nisam morala pjevati i našem gradonačelniku, koji je odslušao cijeli koncert - kazala je s pozornice Tereza, dok je Milan Bandić zauzvrat zatražio bis. Stolac više najsnalažljiviji su nabavili iz obližnjeg restorana.

- Ovdje sam svaki dan pa slušam i svaki koncert u sklopu manifestacije - rekla je Zora Mikša. Manifestacija Ljeto u Maksimiru održava se svake nedjelje do 31. kolovoza, a sljedeću nedjelju Zagrepčane i njihove goste zabavljat će Darko Domijan i "Deny Elvis Band".

Komentara 4

OX
oxymoron
12:36 14.07.2014.

Nasa najveca glazbena zvijezda.

AD
adiam
17:04 14.07.2014.

Bila - jeste - i ostace No1

BS
bstrabi2
18:29 14.07.2014.

Neznam kakav je to odmor.Kad mi neka baba se dere po maksimiru.Ja sam mislio da nekog kolju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije