Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda u potrazi

Rambo Amadeus traži plesače za svoj nastup u Zagrebu

RAMBO AMADEUS
arhivska fotografija
26.10.2011.
u 12:38

Tko me se dojmi, pleše sa mnom na koncertu, a slijedi i novčana nagrada za nastup – najavio je Rambo Amadeus.

– Na mojim koncertima uvijek mi je nedostajao scenski pokret, vrijeme je da se taj propust ispravi! Pozivam sve koji se bave plesom da se prijave na audiciju i zaplešu na mojem koncertu u Boogaloou – kazao je Rambo Amadeus ususret koncertnoj promociji svog novog albuma uživo „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata“ koju će održati u klubu Boogaloo u petak 28. 10. 2011. pozivajući na audiciju.

– Tko me se dojmi, pleše sa mnom na koncertu, a slijedi i novčana nagrada za nastup – najavio je Rambo od kojeg se i očekivalo da svoj koncert obogati nekom sebi svojstvenom aktivnošću, pa će tako svi zainteresirani street, hip hop, break i freestyle plesači i plesačice imati priliku pokazati što znaju i umiju pred budnim okom Ramba Amadeusa.
 
Kontakt za prijavu na audiciju je u Menartu, a rok je do petka 28. 10. u podne.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
saniboj
15:21 26.10.2011.

Rambo Kralju moj, Interplanetarni Giga Imperatoru, ja bih plesao za tebe, samo nisam atraktivan, urbano samo urbano.

MB
Marlon Brando
22:25 26.10.2011.

Bravo Rambo , tako treba , nikada neću zaboraviti tvoj album \" Sokolov greben \" !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije