Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardić otpao

Rajko Ostojić SDP-ov je kandidat za zagrebačkog gradonačelnika

Ostojić, Bernardić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/12
28.12.2012.
u 19:00

Jednoglasnom odlukom Gradski odbor SDP-a potvrdio je odluku Predsjedništva stranke i za svog kandidata za gradonačelnika grada Zagreba predložit će aktualnog ministra zdravlja Rajka Ostojića.

Jednoglasnom odlukom Gradski odbor SDP-a potvrdio je odluku Predsjedništva stranke i za svog kandidata za gradonačelnika grada Zagreba predložit će aktualnog ministra zdravlja Rajka Ostojića.

– Prije svega želim reći da sam spreman žrtvovati sebe i ne želim da gradski SDP bude talac. Jedinstvo i snaga SDP-a na prvome su mjestu, prije osobne ambicije – rekao je Bernardić nakon održanog odbora.

Zagreb posljednjih godina stagnira

Naglasio je da je uvjeren u pobjedu SDP na nadolazećim lokalnim izborima. Također je rekao da vjeruje da u Hrvatskoj dolazi bolje vrijeme za mlade. – Iako možda sada to trenutačno tako ne izgleda, vjerujemo da će mladi ljudi dobiti priliku i pozivam ih da ostanu u Hrvatskoj – rekao je Bernardić.

Bernardić i Ostojić zajedno su izašli sa skupa, a Ostojić je zahvalio na prilici da se priključi utrci za prvog čovjeka grada. – Zagreb posljednjih godina stagnira i ima 41 tisuću nezaposlenih, to treba promijeniti. Također, treba poboljšati kvalitetu života. I to ćemo promijeniti u svibnju – rekao je Ostojić.

Prošlog tjedna Predsjedništvo SDP-a podržalo je Rajka Ostojića kao kandidata za gradonačelnika Zagreba, iako je predsjednik Gradske organizacija Davor Bernardić već vodio kampanju. Nakon dvosatne rasprave večeras je kao kandidat potvrđen Rajko Ostojić. Navodno su za njega "lobirali" ministar Gordan Maras i potpredsjednik Vlade Neven Mimica.

>>Bitka za Zagreb: Kako je Ostojić Bandiću spasio život

Komentara 31

ST
starsandstripes
20:15 28.12.2012.

ma svaka cast sdp-u to je dokaz demokraticnosti stranke ....kad drugovi jednoglasno krivo odluce partija ih vrati na pravi put te oni jednoglasno odluce ispravno.......kad se male ruke sloze sve se moze

OB
-obrisani-
20:15 28.12.2012.

@malisani - svaka ti je na mjestu. Sjeti se samo Bernardica koji je na Jakusevcu porucio gradjanima kako nije on taj koji ce rjesavati njihov problem sa smecem, vec ce to rijesavati neke buduce generacije....toliko je bahat da je u rangu osudjenog ubojice Cacica. I sad oni nama serviraju Ostojica? Pa jel oni misle da smo mi svi maloumni? Bandic ce zaklati na izborima. Milane,svi smo za te!

OB
-obrisani-
19:44 28.12.2012.

@nevjerni_vjernik - upravo tako,kad jedan Ostojic koji nista nije ucinio kao ministar osim sto je promijenio ime ministarstva u min. ZDRAVLJA....kad on govori kako Zagreb nazaduje, a svi znamo da SDP drma gradom 12 godina, onda je to pljuska svima nama purgerima i svim normalnim Hrvatima...pa Ostojicu,kako te nije sram lagati ovaj napaceni narod? Nemas to pravo! Milane,svi smo za te!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije