Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAŠAVANJE ZAGREBA

Radovi za Advent su počeli: Na Zrinjevcu se već postavljaju lampice

Prve lampice zagrebačkog Adventa postavljene na Zrinjevcu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
09.11.2018.
u 17:49

Uvode se i tri nove lokacije 'Advent u Maksimiru', 'Advent i Stara Tkalča' te 'Filmski Advent'.

Od 1. prosinca kreće zagrebački Advent koji je zadnjih godina proglašavan najboljim u Europi. Građani će u njemu moći uživati do 6. siječnja.

Uvode se i tri nove lokacije 'Advent u Maksimiru', 'Advent i Stara Tkalča' te 'Filmski Advent'. Sve to treba pripremiti kako bi građani uživali u lijepom ozračju. Puno je posla pa su radovi na postavljanju ukrasa već počeli. Na Zrinjevcu su već počeli ukrašavati stabla s lampicama.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kažemja
12:26 11.11.2018.

Hoće li i nova žičara biti ukrašena lampicama ? . A mogli bi ono brdo smeća u Jakuševcu nekako okititi.

VI
Vito
10:25 11.11.2018.

Na Zrinjevcu se već postavljaju lampice ::: Gleda sliku priloženu uz ovako napisan naslov i pitam: Zašto lažete??? __ Slika zamijenjuje 1000 riječi __ Na slici ne vidimo da se lampice same postavljaju, već to rade osobe na lojtrama. __ To prikazuje i video koji ste nam priložili __ Tako da mi nije jasno zašto pokušavate lagati da se već postavljaju lampice na Zrinjevcu??? __ Zašto namjerno zanemarujete ljude koji postavljaju lampice na platane Zrinjevca???

AE
Aedes2017
18:09 09.11.2018.

Već ? Wiena od desetog mjeseca bliješti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije