Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometni kolaps

Radovi na Zagorskoj magistrali stvorili višekilometarske kolone

zagorska magistrala, radovi na cesti, (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
12.04.2012.
u 17:10

Najveće gužve nastale su danas u popodnevnim satima, a nepregledne kolone vozila stvarale su se prema izlazu za Zabok i Krapinu

Započeti radovi na Zagorskoj magistrali koji su jučer zatvorili ovu prometnu žilu kucavicu Zagrebačke županije već su danas stvorili višekilometarske kolone na izlazu iz zagrebačkog prstena. Tom magistralom dnevno prometuje 10.000 vozila, a sav se promet nakon zatvaranja prometnice usmjerio na autocestu Zagreb-Macelj.

Najveće gužve stvorene su danas u popodnevnim satima, a nepregledne kolone vozila nastajale su prema izlazu za Zabok i Krapinu.

Dodatni je problem lokalne zajednice u činjenici da Grad Zaprešić može ponuditi još samo jednu alternativnu cestu koja, nažalost, nije izgrađena iako je gradonačelnik Željko Turk (HDZ) najavljivao njezino stavljanje u funkciju kako ne bi došlo do prometnog kolapsa. No već prvog dana zatvaranja Zagorske magistrale situacija svjedoči suprotnom.

Zagorska magistrala ostat će zatvorena sljedećih 14 mjeseci zbog obnove kolnika nogostupa vertikalne i horizontalne signalizacije, potvrdili su iz Hrvatskih cesta.

>>Zagorska magistrala zatvorena, Zaprešić strahuje od kolapsa

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:58 12.04.2012.

ADZ-tovac obecao?! AAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHA

SP
spirit
20:19 12.04.2012.

isusek isusek kak buju naši kumeki na posel u zabreg ;)

AG
Agramer198
20:20 12.04.2012.

@Brkoni zbroj se, i SDP-ovac Bandić nam je isto puno toga obećao, ali mislim da dug od 7.4 milijarde kuna nije bio uključen u to....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije