Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do ponedjeljka

Radovi na Ilici i Selskoj: Od sutra se vozi obilazno

Zagreb: Radovi na obnovi sjeverne strane tramvajske pruge na križanju Ilice i Ulice Sveti Duh
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
19.08.2020.
u 17:21

Obilazni pravac bit će : Selska cesta – Prilaz baruna Filipovića – J. Vukovića – Ilica – Sv. Duh i Ilica – I. Cankara – Prilaz baruna Filipovića – Selska cesta.

Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka na Ilici (južna strana) u zoni raskrižja s Selskom cestom, sutra od 17 sati do
ponedjeljka do 4 sati zauzimati će se dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Prilikom predmetnih radova biti će onemogućeno kretanje vozila iz smjera Selske ceste prema Ilici kao i iz smjera Ilica/Sv. Duh prema Selskoj cesti. Obilazni pravac bit će : Selska cesta – Prilaz baruna Filipovića – J. Vukovića – Ilica – Sv. Duh i Ilica – I. Cankara – Prilaz baruna Filipovića – Selska cesta.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
08:09 20.08.2020.

Čemu žurba? Polako! Kao da nas nema. Ne dajte se požurivati. Kome trebaju ulice, pruge, vrelovodi, vodovodi....Znamo mi kak je to; nikak ne stigneš...,treba organizirati i platiti lampice, barjake, fontanice, zlatne zahode, i tak ode vrijeme, novci pa neko Ljetoo na Savi, pa sim tam....Polako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije