Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obećanje

Radnicima DTR-a besplatan prijevoz ZET-om

DTR
Zagreb.hr
19.06.2013.
u 09:30

Plan restrukturiranja, kako je svojedobno Nobilo kazao, imaju, a obuhvaća tri faze, osiguranje poslova za inozemstvo, rebrendiranje te preuređenje svih dućana.

Radnici Domaće tvornice rublja (DTR) koji štrajkaju već više od mjesec dana organizirajući svakodnevne povorke, jučer su posjetili i gradonačelnika Milana Bandića koji im je obećao besplatan prijevoz za vrijeme štrajka te novčanu pomoć.

– Svaki radnik u štrajku trebao bi dobiti pojedinačno na račun određenu svotu, no prvo se moraju revidirati troškovi grada da se odredi koliko će se isplatiti – kazala je radnica Kata Šečić. Radnici štrajkaju zbog neisplate dviju plaća i naknade za prijevoz, a tvrtku su usred štrajka i u predstečajnoj nagodbi kupili zagrebački poduzetnik Milan Carić te odvjetnik Anto Nobilo.

Plan restrukturiranja, kako je svojedobno Nobilo kazao, imaju, a obuhvaća tri faze, osiguranje poslova za inozemstvo, rebrendiranje te preuređenje svih dućana.

>>Radili su u najpoželjnijoj tvrtki, a sada skupljaju boce da prežive

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije