Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon tenkova

Radnici u akciji: Dan nakon mimohoda obnavlja se asfalt

Vukovarska nakon mimogohoda
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
05.08.2015.
u 14:10

U mimohodu je bilo oko 3000 sudionika, tristotinjak vozila te tridesetak zrakoplova.

Od Avenije Marina Držića, preko Vukovarske, dijelom Savske ceste te Slavonske avenije jučer je prošao svečani vojni mimohod u povodu 20. obljetnice Oluje.

U mimohodu je bilo oko 3000 sudionika, tristotinjak vozila te tridesetak zrakoplova.

S obzirom na to da su cestama prolazili tenkovi i druga teška oklopna vozila, na nekim dijelovima je oštećen asfalt koji radnici već danas obnavljaju.

>> Paradom tenkova završio spektakularni mimohod u Zagrebu

>> Bozanić: Kako je moguće da netko optužuje Hrvatsku za protjerivanje kada su upravo Hrvati bili protjerani

Komentara 53

Avatar MrKonfucije
MrKonfucije
15:37 05.08.2015.

Obična novinarska glupost za hranjenje sitnih duša, ta dionica je ionako bila za obnovu i tenkovi se nisu penjali na petlju, jer da su išli ovim putem koji se vidi na slici išli bi prema istoku.... Uskoro će se obnavljatii i neke druge dionice na slavonskoj.....

CA
carlo20
14:28 05.08.2015.

Tko plaća obnovu asfalta, država ili grad?

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:50 05.08.2015.

Obnovit će se asfalt. Prepoznaju se oni kojima je poruka s mimohoda upućena, zato i cvile "za asfaltom" kad ne mogu za tvorevinom koje više nema. Predsjednica je u Kninu rekla što su njihove uši trebale čuti nakon godina i godina izjednačavanja krivnje u režiji bivše dvojice nesretnih predsjednika, osobito Josipovića. Zato Hrvati, budite ponosni. Slavite svoj dan u svojoj zemlji. Zaslužili ste. Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije