Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Radnice Kamenskog sutra pred DORH-om održavaju skup podrške

kamensko, povorka (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
14.11.2011.
u 12:47

Radnice Kamenskog predale su kaznenu prijavu protiv uprave i Nadzornog odbora te velikih dioničara Kamenskog prije godinu dana. Ističu da još ništa nije napravljeno na njihovu slučaju

Radnice Kamenskog, nezadovoljne sporošću sustava te u iščekivanju odgovora na kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv uprave i Nadzornog odbora te velikih dioničara Kamenskog koju su predale, kako bi se, naglašavaju, razotkrilo sustavno uništavanje tvornice radi mešetarenja vrijednim nekretninama, održat će sutra skup podrške institucijama pod nazivom "Što se čeka?" koji će se održati ispred DORH-a.

Prosvjedu će se pridružiti članovi udruge Pravo na grad i Zelene akcije.

Kaznena prijava podnesena je DORH-u 15. prosinca 2010.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije