Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALNI RADNICIMA

'Radili su preko Adventa dan i noć': Zaslužili su plaćeni godišnji do 1. veljače!

50 a burger and champagne bar
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
02.01.2019.
u 14:44

Jedini način da firma bude uspješna jest da ima sretne radnike, a radnici mogu biti sretni samo ako su dobro plaćeni i ako imaju dovoljno vremena za sebe, poručili su iz restorana

Svake godine mnogi se šale na račun Hrvata kako smo postali majstori u iskorištavanju praznika i blagdana za produžene vikende i slobodne dane. Proteklih tjedana opet je bilo prilike za one koji su spretni s kalendarom. 

No iz Zagreba nam sada stiže jedna drukčija priča. Jedan burger bar odlučio je zahvaliti svojim vrijednim radnicima kolektivnim plaćenim godišnjim odmorom od mjesec dana. Iz 50 A Burger & Champagne Bara objavili su kako su poslali radnike na godišnji sve do 1. veljače. Tako su im se htjeli dodatno zahvaliti za naporan rad tijekom vrlo posjećenog zagrebačkog Adventa.

"Radili su preko Adventa dan i noć i smatramo da su zaslužili da ih nagradimo. Jedini način da firma bude uspješna jest da ima sretne radnike, a radnici mogu biti sretni samo ako su dobro plaćeni i ako imaju dovoljno vremena za sebe", objavila je vlasnica tog burger bara Amerikanka Adena Lavin na Facebooku.

"Radimo naporno, a partijamo još jače", zaključila je ponosna vlasnica. 

VIDEO Najspektakularniji pogled na doček Nove godine u Zagrebu

Komentara 10

SA
samoborka
15:21 02.01.2019.

Pohvale svim vrijednim radnicima ma gdje bili! Sto se tice Adventa, ono sto nedostaje je osmijeh na licima prodavaca. Ima nekoliko dobrih iznimaka, ali uglavnom su mrgodni ili uopce ne dozivljavaju kupce i posjetitelje. Ne ulazim u njihove osobne razlike, ali smjesak, otvorenost i kvalitetna komunikacija s kupcima su odraz kulture i poslovnosti, sto nasim ljudima jos,na zalost, vrlo cesto nedostaje.

GR
gragakarlovac
15:30 02.01.2019.

Ako je dodatni odmor onda super, a mozda je ovo godisnjih za cijelu godinu...

Avatar dras32
dras32
15:26 02.01.2019.

Vlasnica bara, Amerikanka, naravno. Domacim ugostiteljima se podrazumjeva da im osoblje radi od jutra do sutra i da ih pri tom plati koliko je manje moguce, i sad bi im valjda jos ttebali dati placeni dopust, pa dobili su placu, nek sute i budu sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije