Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisavlje

Radijatori hladni, ali građani to nisu mogli prijaviti

25.03.2013., Zagreb - U zagrebackom naselju Voltino, na raskrizju Klanjecke i Vodnjanske, nocas je doslo do puknuca vrelovoda, te je dio naselja u zapadnom dijelu grada ostao bez grijanja i tople vode. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
26.11.2014.
u 09:06

Pokvario se i dežurni telefon Gradske toplane

Stanovnici Prisavlja prekjučer su bili bez grijanja šest sati, požalili su se. Gradska toplana nije ih obavijestila ni o kakvom kvaru pa su od 13 do 19 sati, budući da se na dežurni telefon, objasnili su, u Toplani nitko nije javljao, čekali da im se radijatori ponovno zagriju.

– Sanirali smo puknuće magistralnog cjevovoda kod Vjesnika pa je Prisavlje bilo kraće vrijeme bez grijanja – rekla je glasnogovornica HEP Toplinarstva Silvija Barić i dodala kako grijanja nije bilo možda dva sata, ali su neki od stanovnika dulje čekali ponovno uključenje na mrežu.

Dežurni telefon nije se mogao nazvati, objasnila je, jer je taj dan bio u kvaru. 

Komentara 1

ZA
zambezi
10:45 26.11.2014.

Jadni stanovnici. Mora da im se vec led ulovio s unutarnje strane prozora kolko dugo nije bilo grijanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije