Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič za preživljavanje

Radi 15 Konzuma, 11 Sparova, 13 Studenaca... Donosimo popis lokacija trgovina koje danas rade u Zagrebu

Zagreb: Velike gužve ispred jedne od rijetkih trgovina koja je danas radila
Matija Habljak/PIXSELL
25.02.2024.
u 07:00

I ove nedjelje će većina zagrebačkih trgovina biti zatvorena, a rade tek poneki. Zatvorene će biti sve trgovine Lidla, Kauflanda i Plodina.

Konzum ove nedjelje na raspolaganje onima koji se nisu opskrbili namirnicama ranije nudi 15 poslovnica, među njima i onu sada već kultnu na Autobusnom kolodvoru. Koje su još trgovine otvorene, provjerite ne Konzumovoj interaktivnoj mapi

Otvoreno je i 11 Sparovih i Intersparovih dućana. Gdje se nalaze i kakvo im je radno vrijeme također možete provjeriti na njihovim mrežnim stranicama. 

Trgovine Studenca od 8 do 20 sati rade na adresama Heinzelova 9, Kneza Domagoja 14, Jačkovina 1, Karla Metikoša 2, Ulica Zvonimira Furtingera 1, Radmanovačka 18, u Ilici 102, Ulica Božidara Adžije 42, Dubrava 47, Vukomerec ulica 24, Ulica Dragutina Golika 34, Ljudevita Gaja 54, 55. 

Zagreb: Velike gužve ispred jedne od rijetkih trgovina koja je danas radila
1/8

Zatvoreni su i Westgate, City Center One East i West u Zagrebu nisu radili nijednu nedjelju u veljači, pa tako ni ovu, a ova je nedjelja neradna i u Avenue Mallu. 

 

Ključne riječi

Komentara 20

JO
JovanC
08:18 25.02.2024.

Vodic za prezivljavanje?!? Tekst narucen od trgovackog stranog lobija. Jel vam radi spar u Becu Grazu Munchenu? Pust8te radnice da budu sa svojom obitelji bagro pohlepna.

BA
Barcelona85
09:03 25.02.2024.

Ja ne znam kako cemo docekati Ponedjeljak. Gladan i zedan i nemam toaletnog papira.

JO
John80
08:58 25.02.2024.

Trgovine rade samo u balkanskim rupetinama od država gdje roblje radi polubesplatno. Te iste trgovine sve redom su zatvorene u EU državama iz kojih potječu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije