Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda

Rabljeni automobili za vikend na Zagrebačkom velesajmu

13.06.2014., Zagreb - Na istocnom dijelu Zagrebackog Velesajma otvoren je City Auto Sajam koji od 13. do 15. lipnja na jednom mjestu nudi provjerene rabljene automobile. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
14.06.2014.
u 10:00

Osim rabljenih vozila, mogu se kupiti i nova po principu staro za novo. Ulaznica je 10 kuna, a djeca do 12 godina ne plaćaju

Kupnja rabljenih automobila ili novih po principu staro za novo do nedjelje se može obaviti na istočnoj strani Zagrebačkog velesajma.

Baš je tamo otvoren jučer Auto City sajam, a svi koji bi željeli prodati svoje vozilo trebaju danas i sutra doći od 7 do 8.30 sati i platiti 50 kuna po vozilu za njegovo izlaganje i sudjelovanje na sajmu. A uz rabljene automobile građani mogu razgledati i nekoliko legendarnih klasika Mini Morrisa, koji obilježava 55. godišnjicu, okušati se na karting stazi ili pogledati šou na motociklima, u izvedbi hrvatskih "surfera".

Zadnjeg dana Auto City sajma, u nedjelju, organizirano je tuning događanje, a uz automobile nezaobilazne su i atraktivne hostese.

Za sve posjetitelje ovoga sajma na Velesajmu ulaznica je 10 kuna, dok je za djecu do 12 godina ulaz besplatan. Svaki posjetitelj Auto Cityja uz ulaznicu dobiva i 30 posto popusta na sve vožnje u Karting Areni Zagreb za trajanja sajma.

Komentara 1

Avatar Urban Fox
Urban Fox
13:02 14.06.2014.

Želim kupiti 2005 Passat Variant 1.9 TDI Highline 130 KS, 150 000 km, dajem 2500 Eura, ako ga tko prodaje nek se javi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije