Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistoća

Putovanja direktora po svijetu - poslovna tajna

Čistoća
ARHIVA VL-A
05.03.2010.
u 09:22

U tijeku je financijska analiza Holdingovih podružnica za prošlu godinu, a jednu od stavki zauzimat će i trošak putovanja pomoćnika direktora Čistoće Miodraga Lažetića.

U tijeku je financijska analiza Holdingovih podružnica za prošlu godinu, a jednu od stavki u njoj će zauzimati i trošak putovanja pomoćnika direktora Čistoće Miodraga Lažetića na destinacije poput Hong Konga te nekoliko putovanja u Italiju u samo nekoliko mjeseci otkad je pomoćnik zaposlen u toj tvrtki.

 Prikupljanje uzoraka

Lažetićev nadređeni Marko Melčić, na pitanje o razlogu svih tih putovanja, odgovorio je da “detalje o putovanjima i troškovima ne žele objavljivati jer je sve to poslovna tajna”. A na konkretno pitanje za putovanje u Hong Kong, još potkraj siječnja odgovorio nam je da je Lažetić tamo išao “prikupljati uzorke”. Odgovor o kakvim uzorcima je riječ, nismo dobili - jer direktor Melčić to smatra poslovnom tajnom.

 - O kojim je uzorcima riječ, poslovna je tajna i to je informacija za koju ne želimo da je doznaju naši (i drugi potencijalni) dobavljači koji također imaju svoje pipke u Čistoći, Nabavi i Holdingu, odgovorio je Melčić.

 Dio poslovne tajne jesu i troškovi putovanja, za koje direktor, pak, kaže:

 - Trošak možete procijeniti sami kao jednu economy kartu + pet sirotinjskih dnevnica, ali financijske podatke nećemo davati nikome osim nadležnim tijelima Grada u sklopu redovitih izvještaja - odgovor je direktora.

 Sirotinjska dnevnica

Dnevnicu je nazvao sirotinjskom jer, kaže, nije dovoljna da pokrije troškove. Inače, riječ je o 95 američkih dolara. Za Italiju je, pak, dnevnica 70 eura, a cilj tih putovanja također je poslovna tajna. “Potvrđujem da je g. Lažetić putovao u Hong Kong i na neka manja putovanja, zajedno sa mnom ili sam ga poslao”.

Komentara 6

AU
autoritet
16:25 06.03.2010.

bravo za SDP! tako se racionalno upravlja gradom.

Avatar žič
žič
15:59 05.03.2010.

hahahaahhhhaaaaaaaaaaaaaaa...

OB
-obrisani-
13:58 05.03.2010.

\" Lažetić tamo išao “prikupljati uzorke”. Odgovor o kakvim uzorcima je riječ, nismo dobili - jer direktor Melčić to smatra poslovnom tajnom.\" Provaliti ću mu poslovnu tajnu: Lažetić je išao vidjeti kakvo govno imaju Kinezi koji jedu cucke. S obzirom da većina u Hrvatskoj više ne može platiti sva Holdingova sranja, čovjek je radio studiju o tome hoće li i Hrvati na kraju, zbog gladi, hvatati cucke i mačke na cesti. Pa onda neće biti kontejnera, neće se morati razvrstavati otpad, jer ga neće biti.Reciklirati će se samo proteinsko govno, kako bi nas ponovno s takvim nahranili.To su kapitalne uštede za Holding, pa \"sirotinjska\" dnevnica i nije dosta raznoraznim Lažovčićima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije