Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napadi

Putnici nožem i palicama napadali vozače Taxi Cammea

taxi cammeo (1)
Duško Marušić/Pixsell
28.03.2012.
u 10:46

– Djelatnik Cammea u posljednji je trenutak uspio pobjeći pa je pomahnitali putnik potom nožem zadao više uboda muškarcu koji je izašao iz kuće na odredištu – opisuje prvi napad Miroslav Hoffman, glasnogovornik Taxi Cammea.

Gotovo poput filmskog scenarija dogodio se rano jutros još jedan napad na vozače Taxi Cammea, javljaju iz te prijevozničke tvrtke.

– Oko dva sata u Čučerju putnik, koji je prema našim informacijama poslije uhićen i optužen za pokušaj ubojstva, nožem je na odredištu vožnje napao našeg vozača A. Š. Djelatnik Cammea u posljednji je trenutak uspio pobjeći pa je pomahnitali putnik potom nožem zadao više uboda muškarcu koji je izašao iz kuće na odredištu – opisuje prvi napad Miroslav Hoffman, glasnogovornik Taxi Cammea.

Policija je došla brzo nakon napada, a dok je napadnuti vozač davao izjavu, došla je informacija da je nedaleko od Čučerja napadnut još jedan taksist Cammea, a napadač ga je izudarao metalnom palicom po glavi, navodi se u priopćenju Cammea. 

Napad metalnom palicom

– Napadač je bio putnik, koji je na kraju vožnje zatražio da mu vozač preda novac i novčanik. Naš djelatnik Z. F. nije se opirao tjelesno mnogo jačem i  očigledno mlađem naoružanom napadaču. Premda mu je bez opiranja predao novčanik, dobio je udarac, izbačen je iz vozila, gdje je primio još nekoliko udaraca, a zatim je napadač sjeo u naš automobil i pobjegao – tijek je drugog napada na vozača Cammea.

Za napadačem u ukradenom automobilu krenula su policijska vozila navođena iz centra Taxi Cammea.

– Vozilo je ubrzo pronađeno u jarku pored jednog makadamskog puta u Dubravi. Osim novčanika i utrška, iz automobila je otuđen uređaj za navigaciju i mobitel iz vozila, a u pokušaju krađe uništeni su taxitronic i audiouređaj – kaže Miroslav Hoffman.

Vozač napadnut palicom bio je u bolnici na promatranju, ali pušten je kući. Drugi vozač, kažu iz Cammea, jako je potresen nemilim događajem.

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar perodeformero
perodeformero
11:25 28.03.2012.

Siglo je proljeće. Luđaci se lagano bude iz zmskog sna i veselo divlju dok sve gradske glave ne procvatu.

EU
eurotomekk
11:42 28.03.2012.

Naravno da policij IMA! Kontroliraju na Slavonskoj tko je vezao pojas, tko razgovara na mobitel i jel imaju svi kutiju prve pomoći.

DO
doktorica
11:20 28.03.2012.

a policije nema na kilometre,po cijelom Zagrebu.Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije