Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod bundeka

Putnica i vozač autobusa koji je udario u semafor neozlijeđeni

autobusom se zabio u semafor (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
25.08.2010.
u 09:54

Nesreća se dogodila oko 8.15 sati na križanju Avenije V. Holjevca i Bundeka. Promet tim dijelom grada odvija se usporeno i stvaraju se gužve.

ZAGREB - Sreću u nesreći imali su vozač Čazmatransova autobusa i njegova jedina putnica jutros oko 8.15 sati kada je vozač autobusom udario u semafor na križanju  Avenije V. Holjevca i Bundeka.

Uzroci nesreće još nisu poznati, a zbog sudara sa semaforom promet tim dijelom grada odvija se usporeno i stvaraju se gužve, pišu 24sata.

Komentara 2

Avatar dovidovic
dovidovic
13:01 25.08.2010.

U Zagrebu, gradu kojim vlada SDP, jedan narodnjački klub, kafančuga PASHA zaustavlja gradnju Branimirove ceste već godinama. SDP ne samo da ništa ne poduzima protiv tih mafijaša, već je isposlovao POTPUNU MEDIJSKU ŠUTNJU O TOM SLUČAJU

VI
Vito
07:24 26.08.2010.

dovidovic - PASHA zaustavlja gradnju Branimirove ceste već godinama. Točnije? Obnovili su napušteni prostor nekoliko sati prije rušenja baš zbog gradnje produžetka Branimirove. Izgleda da je to osobni doprinos milana bandića za neke usluge koje imaju poznate počinitelje, a nepoznatete naručitelje. Samo treba povući paralelu s građanima koji nesmiju raditi ništa na svojim legalno izgrađenim kućama na trasi budućeg produžetka ulice Ivane Brlić Mažuranić, a ovaj dobije dozvolu u roku nekoliko sati. (oprostite građani drugih ulica koje su isto tako u planovima za produženje i/ili proširenje već pola stoljeća što se ne mogu sjetiti imena). Ne samo to, nego još uklanja betonske prepreke i postavlja ih ispred ulaza kako bi ogradio svoje parkiralište. A inspektori ne mogu ništa, jer su betonske prepreke pofarbane pa tako nisu vlasništvo grada i tvrtke koja ih je postavila na ulaz u gradilište kako nitko ne bi mogao onuda voziti. Pitam se i tko je dopustio jednosmjeran promet, iz Heinzelove u Zavrtnicu, po tom, sad napuštenom gradilištu? Naime tamo postoje prometni znakovi o zabrani kretanja u suprotnom smjeru. To je najduže besplatno parkiralište u blizini središta Zagreba. Najgore je što je to očito preveliki zalogaj i za prometnu policiju, budući ona nema nadležnost nad nepostojećom ulicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije