Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnica br. dva milijuna

Put iz Zagreba u Istanbul koji nikada neće zaboraviti

Dvomilijunta putnica
Foto: PR FOTO
1/4
01.11.2013.
u 12:43

Dobila je vrijedne darove koje joj je predao predsjednik uprave Zračne luke Zagreb: bon u vrijednosti 200 EURA iskoristiv u Duty Free Shopu na Plesu te ručak za četiri osobe u restoranu "Faust Vrančić".

 Andrea Kovač Wöhry dvomilijunta je putnica u Zračnoj luci Zagreb ove godine.

Sretna vijest zatekla ju je dok se prijavljivala na šalter za let Turkish Airlinesa za Istanbul.  Dobila je vrijedne darove koje joj je predao  predsjednik uprave  Miroslav  Drljača - bon u vrijednosti 200 EURA iskoristiv u Duty Free  Shopu  na Plesu te ručak za četiri osobe u restoranu "Faust Vrančić".

Nagradu zrakoplovnog prijevoznika Turksih Airlines, jednu povratnu kartu u poslovnoj klasi na relaciji Zagreb-Istanbul, uručio je  Mustafa Demirbas, voditelj stanice Turkish Airlinesa u Zagrebu.

Dvomilijunta putnica će prilikom korištenja nagradne zrakoplovne karte u odlasku  moći  koristiti  novu Premium uslugu, što je također poklon Zračne luke Zagreb.

Kovač Wöhry je izrazila je svoje veliko iznenađenje i zadovoljstvo, naglasivši kako prvi put putuje u Istanbul i da će joj ovo putovanje zasigurno ostati u nezaboravnom sjećanju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije