Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdani

Pustili vodu iz hidranta na katu i stvorili poplavu u hotelu

Hotel Dubrovnik
Anto Magzan/Pixsell
15.03.2014.
u 14:08

Nepoznata skupina mladića u subotu rano ujutro ušla je u hotel i na sedmom katu radila nerede. Gosti su zbog curenja vode na 6. i 7. katu bili uznemireni, a divlji mladići su pobjegli

Više poplavljenih soba na šestom i sedmom katu uznemirilo je goste hotela Dubrovnik u samom centru Zagreba nakon što je skupina od nekoliko mladića u subotu oko 6 sati ušla u hotel te pustila vodu iz hidranta na sedmom katu.

U zagrebačkoj su policiji potvrdili ovaj incident i naveli da za počiniteljima još tragaju. Koji je bio motiv da počine vandalsko djelo nije poznato. Dojavu o poplavi policija je dobila od osoblja hotela nešto iza 7 sati.

>>Zavirite u predsjednički apartman hotela Dubrovnik!

Komentara 3

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:33 15.03.2014.

Da vrlo neugodno. Tlak vode u sustavu je obično 6-7 bara. Otvor usnice unutar hidrantskog ormarića je 2" (cca 60 mm) i kada voda poteče eto ti vraga.

OM
Omis
16:52 15.03.2014.

Di je bilo osoblje hotela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije