Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saniraju kvar

Pukla vrelovodna cijev na Horvaćanskoj, zapadni dio Zagreba bez grijanja

vrelovod
Foto: Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
05.02.2016.
u 09:54

Cijev je pukla zbog starosti te dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda na Horvaćanskoj cesti u blizini raskrižja s Ulicom Hrgovići jutros u 6 sati, obavještavaju iz HEP Toplinarstva, obustavljena je isporuka toplinske energije za zapadni dio grada Zagreba.

Radnici trenutačno saniraju kvar. Počelo se grijati u svim naseljima, osim na Jarunu, Gajevu i Staglišću, gdje će se opkrba uspostaviti kasno popodne.

Prema prvim procjenama, radovi na sanaciji bit će opsežni, te se ponovna uspostava isporuke toplinske energije za navedena dva naselja očekuje u poslijepodnevnim satima.

Cijev je pukla zbog starosti te dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

HEP-Toplinarstvo moli za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 8

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:31 05.02.2016.

Hm, nemojte mi po Mikiju. Sad će on pronači rješenje. Prokopati od Horvačanske novi vrelovod i spojiti to na nove fontane ispred Sveučilišne. To je samo 4-5 kilometri novih cijevi. Tako da zimi kad pukne vrelovod imamo i toplice oko fontana, a Miki nagradu za životno djelo.

DU
Deleted user
14:04 05.02.2016.

Nije problem, uzet ćemo 15 milijuna € kredita i sanirati puknuće, novom trasom od Horvaćanske do Hrgovića, ali preko Kozari puteva.... za zo vrijeme će Zagorci i Zaprešićanci ono usko grlo na Škorpikovoj prelaziti na konjima.... jer, oni sigurno ne ne plaćaju porez i prirez, za razliku od urednih platiša Kozari puteva .....( zna se tko tamo živi)

SU
SUBARU
10:42 05.02.2016.

A gdje je Batman da to podela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije