Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Pukla cijev u Sarajevskoj ulici: Stanovnici istočnog Zagreba bili bez vode

Na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje koje će dijagnosticirati problem te pristupiti aktivnostima u skladu s utvrđenim uzrokom problema u distribuciji, objavio je Holding
10. rujna 2019. u 13:18 8 komentara 1789 prikaza
Puknuće magistralnog cjevovoda na Sarajevskoj ulici - Novi Zagreb bez vode
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/9

Dio naselja u Novom Zagrebu, prema informacijama s terena, ima poteškoća, odnosno prekide u opskrbi vodom, objavljeno je u utorak na web-stranici Zagrebačkog holdinga, a na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje.

Cisterna s vodom za piće opskrbljuje građane Novog Zagreba Teškoće u Novom Zagrebu Dio Novog Zagreba i dalje bez vode: 'Stigla je nakratko, tek toliko da operem dva tanjura'

Neslužbeno se doznaje da je danas poslije 12 sati prekinuta opskrba pitkom vodom istočnog dijela Novog Zagreba, odnosno naselja Travno, Dugave, Utrine, Sloboština i drugih, a uzrok je puknuće vodovodne cijevi u Utrinama.

Djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje dijagnosticirat će problem u distribuciji i otkloniti ga, navode u ZG Holdingu. Opširniju informaciju objavit će nakon što bude utvrđen možebitan kvar i njegovi razmjeri, dodaju.

24 sata javlja kako su građani počeli dobivati vodu oko 13 sati.

.

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • dopizdilomi:

  Pa dobro. Svi znamo (bar oni koji su završili osnovnu) zbog čega cijevi pucaju. Pitanje glasi, zašto toliko cijevi u Zagrebu konstantno puca? Odgovor glasi: "jer se ne može uzeti odgovarajući postotak."

 • Avatar AlPoS
  AlPoS:

  Zbog pritiska, posljedično na starost cijevi došlo je do pucanje cijevi skoro na istome mjestu. Kumovi, rođaci i nepotizam su uzrok tome. Samo vi nemojte izlaziti na izbore i neka vlada nepotizam u Zagrebu. Dobo je da će Bandić "popiti svu vodu"

 • DarkLord:

  Kaj opet. Pa to u zadnje vrijeme nis cudno. Nego kad bu Sarajevskom provozil tramvaj.