Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voda u cisternama

Pukla cijev - nema vode u Dugom Selu i Vrbovcu

slavina, voda
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
28.01.2013.
u 08:19

U Dugom Selu, Vrbovcu, Sesvetskom Kraljevcu, Cerju, Rugvici, Kobiljaku i Iveru danas od 8 do 18 sati neće biti pitke vode

Ključne riječi

Komentara 3

TE
tester
08:49 28.01.2013.

bitno da dugo selo ima najskuplju vodu u hrvatskoj, đubrad jedna 30 godina NIŠTA nisu poduzeli, samo se krpaju starre cijevi koje je još TITO postavio, a voda svake godine sve skuplja i skuplja. naravno, treba se pokriti tolike direktore,tajnice,ljubavnice,službeni auti. i još se komunalno poduzeće razdvojilo na 3 poduzeća (naravno, 3x više direktora i cijele svite), umjesto u svojoj zgradi sada borave u iznajmljenoj, građani plaćaju sve veću cijenu za sve lošiju uslugu i NIKOME NIŠTA. klasična hrvatska šutnja, zato nam i je kako je.

MC
mcmarko
08:52 28.01.2013.

sad će odmah vrbovečki komunalac dići cijenu vode za 20 %. @BubyZG ZAšto bi netko morao odgovarati? Oni su na tim mjestima samo da bi primali plaće i ništa drugo. Pljačkaju narod, i za sve je kriv narod, a nee oni koji su odgovorni. Na svaki pružni prijelaz bi bila postavljena kamer. Imaš stop. Nisi stao. Snimljen si. Cap 200 kuna. Ne više, 200 kuna je dovoljno. A ovi što nisu napravili rampu na pružnom prijelazu. Ti bi svi robijali dugo, dugo. na gradnji i uređenju pružnih prijelaza. Kad sam studirao, jednom sam profesoru na usmenom ispitu na postavljeno pitanje rekao Ne znam. On mi je onda rekao, Imaš tjedan dana za naučiti. Problem je što ovi na pozicijama ne bi naučili ni za deset godina.

DM
dexter_morgan
10:44 28.01.2013.

koliko ja znam, u zagrebu je fiksna naknada za vodu 18-19 kn, a u dugom selu 33 kn što je skroz logično, jer magistralne cijevi pucaju 2 puta tjedno a treba od nečega platiti i kavicu i dvije ljute za svakog radnika u 7 ujutro a i plin je najskuplji u hrvatskoj inače, u svim komunalnim poduzećima, gdje je posao siguran, je odavno zavladao alkohol, pa i kad izađu na teren, ne naprave kako treba sve te majstore po tim firmama treba otpustit i ugovorit vanjsku suradnju - bilo bi i jeftinije i kvalitetnije - mnogi od tih ljudi bi se zaposlili kod tih firmi, ali bi tamo morali radit kako treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije