Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Prvome koji pošalje mail dvije ulaznice za "Malo morgen"

knap
Foto: KNAP
11.10.2016.
u 12:10

Predstava igra na daskama KNAP-a u Ivanićgradskoj 41a, i to 14. listopada u 20 sati

Najnoviji tekst hrvatskog komediografa Nine Škrabea nastao na temelju Gogoljeve komedije "Kartaši" - predstava "Malo morgen" u kazalištu KNAP igra u petak, 14. listopada u 20 sati.

Radnja prati iskusnog profesionalnog kartaša koji se namjerio se na lokalne kockare u luksuznom hotelu na Opatijskoj rivijeri. Sraz ovih petero osebujnih, ali vještih ljudi rezultira komedijom prepunom zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini.

Predstavu ostvaruje plejada hrvatskih glumaca: Tomislav Martić, Žarko Potočnjak, Mladen Vasary, Željko Duvnjak i Nancy Abdel Sakhi, predvođeni legendarnim redateljem Georgiom Parom.

Svi koji žele pogledati ovu predstavu mogu se javiti na gradska@vecernji.net. Za naše čitatelje osigurali smo 2 x 2 ulaznice. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime te kontakt telefon) s naslovom "Malo morgen" i prvih dvoje koji nam pošalju mail osvajaju po dvije ulaznice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije